Archívumban: ‘Vitamin’ Kategoria

A D vitamin a megfázástól nem véd meg

Használata nem csökkenti a megfázás hosszát, a tünetek erősségét
és a betegállományben töltött időt.

Teljes cikk

Nyári gyógyír – a barack!

Széles a paletta, sokféle barackfajta ismerete, összetételük hasonló. Legjelentősebb az őszibarack, melynek hazánkban két jelentősebb fajtása ismeretes, a fehérhúsú lédús és a sárgahúsú (szatymazi). Olvasd tovább a hírt »

Vashiányosak a magyar kisgyerekek

A szellemi fejlődéshez szükséges vasból nem fogyasztanak elegendőt az 1-3 éves gyerekek – derült ki a Magyar Gyermekorvosok Társasága által kezdeményezett hiánypótló felmérésből. Bár a vasszint utólagos kezeléssel helyreállítható, a vashiány következményei visszafordíthatatlanok. Olvasd tovább a hírt »

Csíra: egy maroknyi egészség

Hallottál már olyan zöldségről, aminek még a fridzsiderben is nő a vitamintartalma? A csírák ilyen szuperételek, tele az egészséghez nélkülözhetetlen tápanyagokkal. Ráadásul olcsó, otthon termeszthető, és egész kevés is elég belőle. Van ennél jobb? Olvasd tovább a hírt »

A konyhában, fürdőszobában tartott vitamin gyorsan hatástalanná válik

A lakás nedves levegőjű helyiségeiben tárolt vitaminok és táplálék-kiegészítők rövid idő alatt tönkremehetnek, és akkor hiába szedjük őket: a remélt gyógyhatás nem érvényesül. Olvasd tovább a hírt »

Antioxidánsokkal az erőnlétünkért

A tél végén és a tavaszi hónapok során gyakran előfordul, hogy fáradtan ébredünk, illetve a napi tevékenység jobban kiveszi az erőnket, mint szeretnénk. Olvasd tovább a hírt »

Antioxidáns és béta-karotin bomba

Antioxidáns és béta-karotin-bomba. C-vitamin tartalma szintén nagyon jelentős. Gumója mellett bizonyos országokban levelét is fogyasztják, ami egy igazi vitamincsoda. Gyógyító zöldséggel a jó látásért és cukorbaj ellen! Olvasd tovább a hírt »

Tipp
Hírdetés